Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Beställning Marknadsplatsen 2.0

Obs: Gäller kommuner i Fyrbodal som är med i Samverkande sjukvård, samt Lilla Edet. Tillhör du inte dessa kommuner i Fyrbodal eller Lilla Edet - ta kontakt med ekonomienheten för att ta reda på era rutiner vad gäller Marknadsplatsen. 

Det mesta av förbrukningsmaterialet för Samverkande sjukvård finns att beställa via Marknadsplatsen 2.0. I varje kommun finns det sjuksköterskor som kan beställa på Marknadsplatsen för Samverkande sjukvård, oftast coacherna. MAS i varje kommun lägger upp och avslutatar behörighet för Marknadsplatsen. Rutin gällande läkemedel och material för Samverkande sjukvård  
För genomgång av Marknadsplatsen (1 h via Skype) kan Therese Aronsson kontaktas. Gäller endast för kommuner i Fyrbodal samt Lilla Edet. 

Länk till Marknadsplatsen 2.0  www.proceedo.net/web

Det är viktigt att Marknadsplatsen 2.0 har tillgång till din rätta mejladress för att du ska kunna få information om uppdateringar, status på beställningar mm. Kontrollera därför att din mejladress är korrekt och om den inte är korrekt så kontakta Marknadsplatsen 010-441 02 00, välj aktuellt knappval 1.

För mer information om Marknadsplatsen 2.0 gå in på sidan:
För dig som beställare - Inköp och e-handel (vgregion.se)


Senast uppdaterad: 2023-11-29 14:21