Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Introduktion chefer

Om du är ny chef för kommunal primärvård i en kommun i Fyrbodal eller Lilla Edet är det en del saker du behöver sätta dig in i. Vi har samlat information på den här sidan så att det ska bli lättare för dig att få en överblick.

Som chef får du varje månad statistik över antalet uppdrag din verksamhet utfört under den gångna månaden. I Instruktion för statistikrapportering det kan du läsa om vad det är du får rapporter om och vilka rutiner ni behöver ha i verksamheten för er statistikinsamling.

Om du är ny chef i en kommun där sjuksköterskor utför IVPA-uppdrag behöver du sätta dig in i Samverkande sjukvårds utbildningsplan.

I filmen nedan får du en kort introduktion av IVPA-uppdrag:

 

Det är också bra om du tar dig tid att gå Samverkande sjukvårds introduktionsutbildning. Här får du mer ingående information om vad samverkansuppdrag är, vem det är som utför dem, hur samverkansuppdrag går till och vilka kriterier som gäller för de olika uppdragsformerna.

Introduktionsutbildning Samverkande sjukvård

Välkommenbild introduktionskurs.jpg

Senast uppdaterad: 2023-11-29 13:47