Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Tillgänglighetsredogörelse

Tillgänglighet för www.samverkandesjukvard.se

Samverkande sjukvård står bakom den här webbplatsen och vi är måna om att så många som möjligt ska kunna använda den. Webbplatsen har inga kända brister i tillgängligheten. Om du behöver innehåll från www.samverkandesjukvard.se som inte är tillgängligt för dig, kan du maila oss på samverkandesjukvard.nu@vgregion.se (vi svarar så snart vi kan, oftast inom 2 arbetsdagar). 

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, maila oss på samverkandesjukvard.nu@vgregion.se så att vi får veta att problemet finns.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn över lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar ditt påpekande om bristande webbtillgänglighet eller din begäran om tillgängliggörande av innehåll kan du anmäla till Myndigheten för digital förvaltning.

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Den här webbplatsen är helt förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.


Senast uppdaterad: 2021-06-24 11:30