Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Stöd för samverkan

Vill ni testa något nytt?

Samverkan2.png

 

Vi uppmuntrar till samverkans-aktivitet! Om ni vill prova ett nytt arbetssätt, eller har en aktivitet som uppmuntrar kontakt och samverkan mellan olika verksamheter kan ni ansöka om stöd från Samverkande sjukvård.

Det ni behöver göra:

  • Planera för en samverkansaktivitet som involverar minst två olika verksamheter i Fyrbodal eller Lilla Edet (till exempel kommun och ambulans, eller vårdcentral och 1177).
  • Skicka in er ansökan via detta formulär Ansökan samverkansstöd 2024
    I formuläret får ni ge en kortfattad beskrivning av aktiviteten, vad målet är och hur den kommer att genomföras.
  • Skicka in er ansökan senast 15 februari 2024.
  • Har ni frågor om samverkansstödet så kontakta Maria Klingberg maria.e.klingberg@vgregion.se 

Det här kan ni få:

  • Ekonomiskt stöd på upp till 10 000 kronor kan sökas för samverkansaktivitet med uppstart under nästföljande år.
  • Samverkande sjukvård står till tjänst med kommunikationsinsatser och stöttning i form av hjälp med planering och upplägg av aktivitet som fått sin ansökan beviljad.

Exempel: 

Svårt att komma på en samverkansaktivitet? Förslag: Gemensam föreläsning, teambuildingsaktivitet eller utbildning som flera verksamheter har nytta av och som kan leda till ökad samverkan, nya arbetssätt eller uppstart av gemensamt projekt. Pengarna kan sökas till lokal, föreläsare, fika, lunch eller andra kringkostnader.

Samverkande sjukvårds operativa samverkansgrupp med representanter från de olika verksamheterna tar beslut om samverkansstöd löpande fram till och med 15 februari 2024. 

Vi ser fram emot att stötta kommande samverkansaktiviteter!


Senast uppdaterad: 2023-11-13 09:59