Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Samverkande sjukvård pratar samverkan på Kvalitetsmässan

3-5 november 2015 går Kvalitetsmässan av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg. Samverkande sjukvård har bjudits in för att prata om samverkan mellan vårdgivare och hur framgångsrika vårdmodeller kan utvecklas. Kvalitetsmässan är Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling.

Tillsammans med Närvård Västra Skaraborg kommer Samverkande sjukvård under ett antal tillfällen under Kvalitetsmässan hålla seminarium och ge exempel på hur samverkan mellan vårdgivare kan ske. I västra Skaraborg har en vårdmodell med mobila hemsjukvårdsteam byggts upp. Samverkande aktörer är sjukhus, kommun och primärvård och liksom för Samverkande sjukvård är målet att skapa en god närsjukvård som upplevs som en helhet för patienten.

Seminarierna är på 30 minuter och är tillgängliga för både konferensdeltagare och mässbesökare. Lokalerna är placerade bland montrarna i utställningen och har plats för 30-40 personer. Seminarierna är så kallade “silent-meetings” där åhörarna tar del av innehållet via hörlurar.


Senast uppdaterad: 2018-04-18 09:05